Daca doriti sa comandati unul sau mai multe produse prezentate pe acest site, trebuie doar sa accesati sectiunea contact. Completati formularul de contact, specificandu-mi ce produse va intereseaza si cantitatea dorita.

Va voi contacta inapoi pentru a stabilii alte detalii.

Toate produsele prezentate pe acest site sunt realizate manual. Din acest motiv, pentru anumite modele care nu se afla pe stoc si sunt executate la comanda, realizarea si livrarea lor poate dura pana la cateva saptamani, in functie de complexitatea lucrarii. Este mai ales cazul icoanelor pe sticla, a caror realizare implica pe de o parte pictarea sticlei, uscarea culorilor precum si realizarea ramei.

Deoarece toate produsele sunt lucrate manual, culorile pot sa difere in functie de starea de spirit pe care am avut-o in timpul lucrarii. Am rugamintea sa luati culorile din imaginile prezentate doar cu titlu de prezentare, avand totusi garantia ca lucrarea pe care eventual o veti comanda va fi cel putin la fel de reusita ca si imaginea de prezentare de pe site. De asemenea, si ramele sunt lucrate manual, deci dimensiunile pot avea mici variatii. La fel si fibra lemnului.

Daca doriti, se pot face niste fotografii ale produsului comandat inainte de livrare.